Glen Avenue, Randwick

Glen Avenue, Randwick

This was our second renovation for this client. The renovation consisted of demolition to the rear section of the home. New extension to create a new kitchen, living and dinning area. New solid timber doors lead out to a new Talloowwood decking area giving access to a new in-ground swimming pool with landscaping works. Internally the home was completely stripped and new ensuite, bathroom and laundry were created. New skylights provided natural lighting into bedrooms. The front section of the home was also re-touched to provide off street parking and a dedicated pedestrian walkway.

Contractors

CHBR: Glen Avenue, Randwick
CHBR: Glen Avenue, Randwick
CHBR: Glen Avenue, Randwick
CHBR: Glen Avenue, Randwick
CHBR: Glen Avenue, Randwick
CHBR: Glen Avenue, Randwick